Xerrada gratuïta sobre Educació Canina


La setmana vinent tindrà lloc una interessantíssima xerrada sobre educació canina organitzada pels amics i companys de l'associació UDOLS (al final d'aquesta entrada deixaré un enllaç per si algú no vol saber més de l'associació i de la tasca que fan).

En aquesta xerrada, Albert Vilardell, Jordi Herrera i Nicolás Planterose ens plantejaran el seu punt de vista sobre l'educació canina partint de premises com "Què és l'educació canina?", "El factor humà en l'educació canina" i "Educació i experiències. Una mirada constructivista."

Sens dubte una oportunitat única de conèixer de primera mà una visió fascinant i emocionant del gos i de l'educació canina. I també un bon moment per informar-se sobre propers cursos, seminaris i tallers que es realitzaran per poder posar en pràctica els conexements adquirits i resoldre tota mena de dubtes.

Si no vaig errat, l'accés és gratuït peró les places són limitades, així que no esperis més i reserva la teva plaça abans no et quedis sense. Jo faré tot el possible per assistir-hi tot i que no sé si podré degut als meus ajustats horaris i a la distància. Però procuraré fer-m'ho venir bé per estar ni que sigui una estoneta. Aixi que si tot va bé ens veurem allà. Per més informació, us deixo l'enllaç a la pagina de facebook de l'event i també el de la pàgina web de l'associació UDOLS.

- Event de facebook xerrada sobre educació canina

- Pàgina web d'UDOLS

Recent Posts
Archive